Ikke bruk diagnosen min

Personlig


Å være stygg mot andre er jeg kanskje den første til og være. Men så fort en person lar meg og mitt være i fred, så holder jeg fred. Så enkle er reglene i mitt liv. Men så fort en person terger og terger, så står jeg som regel aldri stille. Jeg vil forsvare meg og mitt. Det er det dessverre slik jeg er satt sammen, og det er nok sånn jeg eventuelt kommer til å være resten av livet.
Jeg har nok aldri alltid vært den snille og sjenerte, for jeg vet jeg har punkter i historiene min hvor jeg har vært nokså slem mot enkelt personer. Men skyldes det egentlig diagnosen min? Jeg er dyp deprimert og ikke psykopat?

Jeg kan selvfølgelig beklage for den jeg er, eller har vært? Men til dere som tror dere leser meg som en åpen bok, her har dere en påminnelse. Jeg har blitt mobbet 6 år på barneskolen, psykisk terror konstant i ca 4 år av en nær person. Er det rart man blir som man blir da? Nei, dessverre.
Å være meg kan være skikkelig dritt. Beklager språket. Men som jeg har sagt før, så jobber jeg hver eneste dag for å bli en bedre versjon av meg selv. Jeg vet selvfølgelig at jeg er hatet, men jeg vet også veldig godt at jeg er elsket. Hadde jeg ikke vært elsket, så hadde jeg nok ikke vært her den dag i dag. Hvem skal vi takke for det? De som har trykket meg ned, eller de som har hjulpet meg opp?

Uff, nei. Livet er langt ifra en dans på roser. Man sliter med slitt, og folk trykker hverandre nei. Ja, jeg har også trykket andre ned. Men ikke terg meg.
Nå eksploderer snart hode mitt, og har jeg vil egentlig bare sove. Men selvom hode verker har jeg en jobb jeg må reise til. Så selvom jeg kanskje er deprimert og har jævlige dager. Så forsvarer jeg meg selv ikke med hvordan jeg er på grunn av diagnosen min. Så hver så snill, ikke bruk den mot meg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229