Hvor åpen?

Personlig

God mandags morgen ☀️

Av og til lurer jeg veldig på hvor åpen jeg egentlig skal være her på bloggen!? Jeg vet med sikkerhet at det er flere av leserens mine som ikke liker meg som person og som syntes jeg er nedlatende og en mobber. Så uansett hva jeg kommer til og skrive; så vil de dømme meg. Så da spør jeg meg selv med disse tankene i bakhode; hvor åpen skal jeg være? Skal jeg virkelig dele «alt», eller er det noe jeg burde holde tett om. Det er selvfølgelig mye jeg gjerne skulle ha skrevet om, men jeg vet jeg ville satt fyr på visse personer. Så jeg har heller holdt tett.

Men selvom jeg blir dømt og hatet, så vil jeg være åpen. Jeg vil være åpen om ting som skjer i mitt liv, og om mine tanker som skjer inne i hode mitt. Jeg kan godt være gal, en mobber, trenge hjel og Gud vet hva mer. Men til syvende og sist; er jeg bare meg. Jeg vet man kommer langt med åpenhet. Å det er åpenhet jeg liker med personer - så med det har jeg jo faktisk bestemt meg for og være åpen her hos dere. Dere følger tross alt meg og mitt liv. For selvom det kan være kjedelig, kan det selvfølgelig skje ett under i mitt liv også. Hvem vet?


Så jeg vil være åpen med dere, kanskje ikke for åpen, men veldig åpen. Jeg anser dere som mine venner, personer jeg kan fortelle alt og ingenting til. Så at dette har blitt en stor del av livet mitt er helt klart. Så uansett hva visse personer tenker, så vil jeg alltid komme til å være meg selv. Hatet eller elsket, jeg er bare Linda. Jeg har selvfølgelig en haug av bagasje - men til syvende og sist har alle det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229