Hvem dag er det?

Hverdag

God hvilken som helst dag det er i dag 👊

Etter nattevakten på Søndag, natt til mandag. Så ble jeg helt surrete. Jeg aner ikke hvilken dag det er, går kun på autopilot og jeg går liksom bare i min egne lille verden. Så denne uken har jeg helt glemt ¨uken som gikk¨ å siden vi er midt i uken nå - trolig. Så tror jeg vi dropper den denne uken, føler det blir veldig teit å komme med den når omtrent uken har gått.
Men det er jo enda ett bevis på at jeg ikke passer til å jobbe nattevakter. Det går greit i ny og ne, men fast. Det hadde verken jeg eller psyken min orket.

Men i går mens jeg var på jobb, så tikket det inn en mail. Å den mailen gjorde meg så uendelig glad. Det er en liten hemmelighet enn så lenge, men jeg lover å komme tilbake til det. Men den mailen gjorde meg så sinnsykt glad og egentlig 10 kilo lettere. Så nå kan jeg kun smile også krysser jeg fingrene, for jeg tror dette blir veldig bra. Jeg har iallfall trua.
Nå som uken går føler jeg ting virkelig går min vei. Jeg har hatt en veldig bra helg og fikk en bra start på uken. Så jeg føler meg som en heldig jente og jeg går kun rundt å smiler nå. Så det blir en bra tid fremover og hvem kan jeg skylde for det. Meg selv.
Jeg står for det jeg vil og jobber meg dit jeg selv vil. Så nå har jeg det virkelig bra med meg selv.


Nå har jeg endelig funnet ut hvem dag det er i dag. Å det er visst Onsdag. Jeg har snart negle time og skal på kvelds etter det. Så en helt vanlig dag i mitt liv. Jeg føler meg ganske klar for kvelds vakten i kveld, men den følelsen kan forandre seg fort. Jeg håper det ikke endrer seg, men samtidig så kan jeg ikke love noen ting. Men nå skal jeg ikke skrive mer nedlatende om det.
For etter den herlige beskjeden jeg fikk i går, så svever jeg litt på den enda.

Men nå skal jeg gjøre meg klar til å reise, også håper jeg dagen i dag blir som jeg vil. Også ønsker jeg alle en god dag videre, også skrives vi plutselig igjen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229