Hva skjer?

Hverdag

God ettermiddag 🌧

For en uke. Altså ukene går så sinnsykt fort at jeg ikke rekker og tenke gjennom dagene mine før de allerede er over. Og når først den ene dagen er over er sannelig omtrent uken også over, men sånn er det bare noen ganger og man får bare holde ut. Det er iallfall det jeg gjør når ukene blir så travel.

I dag er det allerede torsdag og jeg føler jeg ikke har gjort noe fornuftig denne uken. Jeg har jobbet, vasket leiligheten og betalt syden ferien vår. Mer enn det har jeg faktisk ikke bidratt til. Å når været er så dårlig som det er om dagen, så blir det gjerne veldig late dager for meg. Fortjent og veldig nødvendig.Så jeg får holde ut ett par dager til før jeg har en liten fri dag innimellom. Egentlig så burde jeg ikke vært på jobb nå. Det har kommet ny sesong av Fortnite. Så jeg kjenner en trang på å være hjemme og kun spille. Men en så dårlig arbeidsmoral har jeg absolutt ikke. Så selvom man har andre fristelser, så har man en jobb å møte opp på. Noen tenker kanskje ikke helt på samme måte som meg - som ikke nøler med å ringe seg «syk». Men jeg er absolutt ikke slik. En jobb er viktig å ta vare på når man først har fått den.

Så nå skal jeg jobbe videre resten av kvelden også håper jeg dere alle får en regnfull dag. Jeg ville bare titte innom å vise dere at jeg lever i beste velgående.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229