Hva sa du?

Hverdag

- FRI HELG!!!!

Endelig har helgen jeg har lengtet lenge etter kommet. Jeg har endelig fri. Jeg har endelig en hel helg fri, og vet dere hvor uendelig deilig det skal bli etter at jeg har jobbet ca, 2 hele uker i strekk. Det skal bli sinnsykt godt. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg har helt fri i morgen. Hode mitt er så innstilt på jobb at kroppen har ikke helt klart og koble ut enda. Så med denne helgen fri, skal jeg virkelig klare og komme meg gjennom resten av måneden.Akkurat nå sitter jeg på toget innover mot Sandvika. Jeg skal selvfølgelig tilbringe denne helgen sammen med min kjæte. Han kom hjem fra kurs i dag, så det skal bli veldig godt og se han igjen. Disse tre dagene uten han har vært lange, men samtidig så blir det godt å se han igjen. Håper han har lært noe nytt og at det tar han videre som den sjefen han er. Fllink ❤

Denne helgen har vi enda ikke så veldig mange planer. Jeg har ikke snakket så veldig mye med han enda, om hva vi eventuelt skal i helgen. Så vi får se hva vi finner på. Kjenner jeg oss rett. Så blir det bare og slappe av. Jeg trenger det. Så å bruke helgen på det. Er i mine øyne helt innenfor.

Så nå tar jeg helgen med ett stort smil om munnen, også håper jeg helgen blir som jeg vil den skal bli. Hvis ikke, får jeg iallfall gjøre det beste ut av det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229