Hva gjør deg lykkelig?


Jeg føler og får ett inntrykk av at mange der ute gjør ting for at andre skal være lykkelige og ha det bra. Men er det, det som er formålet med livet? Å tilfredsstille alle andre? Hmm. Jeg tror egentlig ikke det. Jeg tror vi egentlig bare burde gitt faen i det, og egentlig bare gjort ting som gjorde oss selv lykkelige. For etter hva jeg har lært med 24 års erfaring, så kan man ikke gjøre alle tilfreds. Noe som egentlig sier seg selv. Så av og til, må man bare være litt egoistiske og gjøre hva som føles riktig for en selv..

Jeg skulle absolutt ønske at det var like lett i praksis, som det er i teorien. Men sånn er det nok en gang ikke. Vi skal alltid tilfredsstille andre før oss selv. Å for en periode så fungerer det, men for en stund - så fungerer det ikke. Det sier stopp, og du selv trenger og føle på lykke. Så la oss gjøre det. La deg selv være lykkelig og leve litt. Lov meg det? Tenk på deg selv først. Sett deg selv i fokus og gjør noe med dine behov. Det er viktig. Å det er selvfølgelig viktig i lengden.

Det var dagens visdoms ord fra denne jenta. Nå skal jeg gjøre noe for meg selv. Å det er og se på bonde romantikken på tv2 sumo. Selvom det er en liten glede i hverdagen, så er det en glede.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229