Hva er din plan?

Hverdag

Dette blir en lang sommer for meg. Å jeg er veldig usikker på hva jeg tenker angående det, men samtidig så har jeg jo hatt 2 uker ferie allerede. Så samtidig så burde jeg jo egentlig være fornøyd. Men allikevel så er det ganske hardt og tenke at jeg har planer om å jobbe hele sommeren.


Ja, dere leste riktig. Hele sommeren min skal omtrent kun bestå av jobbing, men allikevel så tror jeg det er en bra ting. Da kan jeg spare opp penger som kommer meg tilgode senere. Jeg har selvfølgelig planer om å gjøre litt andre ting innimellom, men samtidig så blir det nok ikke noe skikkelig ferie med det første.


Men til høsten derimot. Da er planene litt annerledes. Da har jeg/vi planlagt eller snakket om at vi skal reise en tur. Og når jeg mener tur denne gangen så er det til det store utland. Hvor, når og hvordan. Det er litt uvisst enda, men planene ligger i luften. Som skrevet før, så er jeg rimelig reiseglad. Så blir nok til ett land jeg ikke har vært før - spennende blir det uansett.Så da er planene for min sommer satt. Så håper vi den blir levbar. Jeg har iallfall planer om å komme meg gjennom den med glans. Det jeg gjør går i min fortjeneste også håper jeg jo selvfølgelig det skjer noe mer spennende i sommer jeg kan bli med på. For litt liv må jeg også ha. 


Så der har dere min sommer. I ett enkelt og sikkert kjedelig innlegg. Også håper jeg deres sommer blir litt mer innholdsrik. Fortell meg gjerne om planene deres ☀️🌴


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229