hun fulgte etter meg

Hverdag

Vi bor i leilighets kompleks og rundt oss så ligger det 3 andre leilighet komplekser. Å de ligger ganske nærme hverandre. Så i nabo komplekset har jeg merket at det bor en dame av utenlands bakgrunn som ikke er så veldig begeistret for Nemo. Hun stirrer stygt da vi går forbi og følger med oss som en hauk. Jeg går ca 4 meter unna hennes veranda, så vi er ikke for tette på hverandre heller.

Så her om dagen da jeg luftet Nemo før jeg skulle på dagvakt altså ved 6:50 tiden. Så har jeg alltid en liten runde jeg går. Når jeg går så tidlig på morgenen er jeg mest opptatt med at han skal få gjort det han trenger før jeg kan gjøre meg ferdig til å reise på jobb. Så når jeg kommer ut og er klar for å gå morgen runden min ser jeg at damen som ikke liker oss er ute med søpla. Jeg tusler motsatt vei av det jeg pleier, for jeg syntes det er veldig ubehagelig at hun stirrer sånn på oss. Vi går turen vår og aner fred og ingen fare. Jeg har på meg hette så jeg er ikke så veldig opptatt av lyder rundt oss.
Da jeg kommer halvveis på turen er det helt tilfeldig at jeg snur meg og ser bak meg. Å der rett bak meg i snegle fart, ser jeg altså denne damen som følger etter oss.
Jeg blir helt målløs og egentlig ganske satt ut av at hun faktisk har tatt seg bryet til å finne frem sykkelen i små regn å følge etter oss på turen. Ikke nok med at det regner, men klokken er ikke 7 på morgenen en gang - så hele settingen er ganske sjokkerende.

Damen som bor i nabo komplekset sykler etter/ved siden av oss omtrent hele veien hjem. Hun sier ingenting, men glaner forferdelig stygt på Nemo. Jeg som egentlig pleier å si ifra om ting jeg syntes er ubehagelig blir helt målløs, så jeg får ikke frem ett ord. Damen bare sykler der og glaner på oss. Da vi omtrent kommer hjem sykler henne fra oss og parkerer sykkelen. Hun følger oss selvfølgelig med hauke blikket til vi har kommet oss inn døren til vår leilighet. Selvom dette kan være helt tilfeldig syntes jeg det er ganske ubehagelig.
Jeg håper virkelig ikke hendelsen gjentar seg, men jeg føler meg overhode ikke sikker. Jeg forstår liksom ikke hvorfor hun eventuelt har ett problem med oss. Nemo har aldri vært i nærheten av henne veranda, så hun har overhode ingen grunn til å følge med på oss.


Så selvom jeg bor rett ved ett fengsel så er det overhode ikke det som gjør meg nervøs. Det er nettopp sånne hendelser som akkurat det her jeg syntes er ubehagelig. Jeg har riktig nok aldri opplevd det før, men akkurat det her skremte meg veldig. Jeg håper aldri det gjentar seg, men når personer har gått så langt som det her. Så skal man aldri være sikkert på noe som helst.

🐶🐶🐶🐶

Nå er det uansett Lørdag kveld her hjemme hos oss. Formen er fortsatt ganske dårlig, så det blir en rolig kveld her hjemme. Å være forkjølet er kanskje noe av det jeg syntes er mest unødvendig her i verdens, så jeg blir ganske frustrert over at formen skal være så dårlig. Men jeg får gjøre det beste ut av det, også håper jeg formen blir bedre i morgen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229