Home sweet home

Hverdag

Jeg landet ved 6-7 tiden i dag Norsk tid. Det eneste som sto i hode på meg da var å komme meg ut av det flyet og hjem så fort som mulig. Men så enkelt var det ikke. Det var problemer med utstyret på Gardermoen på grunn av snø, det var kø i passkontrollen. Så totalt tok det 1 time før jeg var på vei ned til bagasjen. Å etter 11,5 time på flyet så hjalp ikke så mye tull på både humøret og formen. Så når jeg omsider kom meg ut av bagasje hallen, var jeg sinnsykt sliten. Takk og lov for at kjæresten min sto på andre siden og ventet på meg. Herlig er han.

Så nå har jeg fått sovet noen timer, ryddet litt hjemme og spist litt ettermiddagsmat. Så nå kan jeg endelig slappe av hjemme. Jeg har faktisk vært veldig praktisk da jeg kom hjem. Jeg ryddet ut av koffertene, fikk ting på plass og fikk ryddet litt generelt hjemme. Så i morgen skal jeg da jeg er alene hjemme, skal jeg rydde og vaske skikkelig. Så kan jeg bare slappe helt av hjemme helt til jeg skal på arbeid igjen.


Flyreisen gikk smertefritt, jeg sov ganske store deler av turen så det var veldig godt. Så med dette var thailand turen over for denne gangen. Jeg har stor kost meg masse, men det var veldig godt å komme hjemme også. Nå skal jeg omstille hode mitt tilbake til hverdagen også skal jeg nyte de siste fridagene hjemme sammen med kjæresten. Så takk til pappa og Kristin for en kjempe koselig kose tur til thailand. Dere er gode.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer