HJERTEBARNET

Hverdag, Personlig

I dag er det andre dagen vi er hos dyrlegen med Nemo. På Lørdag fikk vi konstatert at han har en ulyd på hjerte sitt, men dyrlegen var usikker pga at han også hadde kennelhoste - så hun ville ha oss på en undersøkelse i dag også. Kennelhosten hans har roet seg litt og ulyden på hjerte er der fortsatt. Men vi har ikke fått noe ordentlig svar på hva det kan være. Så om 14 dager fra i dag vil de ha oss inn igjen til røntgen og flere undersøkelser.

Jeg kjenner at jeg synes dette er litt sårt og skrive om. Nemo er liksom min lille baby og han har tross alt vært det nå i over seks år. Men det er prøver å forstår er at dette er veldig vanlig for små hunder og det er ingenting vi kan gjøre. Det eneste man kan gjøre er å gi medisin. Dette er for å øke livskvalitetens hans, samtidig som at han kan få et bedre liv i det lange løp.
Så selv om alle disse undersøkelsene kommer til å koste meg skjorte, så er det verdt det. Det er liksom min Nemo det er snakk om. Så da får det virkelig koste det, det måtte koste.


Det som irriterer meg mest. Eller gjør meg mest frustrert i denne situasjonen her er at; jeg har brukt samme dyrlege senter i seks år. Helt siden Nemo var liten. Der har vi vært på årlige kontroller, fjernet tannsten og andre små undersøkelser. Å de har aldri observert eller nevnt noe til meg angående en bilyd på hjerte. Dette er nok det såreste for meg oppe i alt. Jeg har alltid vært fornøyd med dyrlegene jeg har vært hos og har egentlig ingenting å klage på, men når noe så viktig som en bilyd på hjerte dukker opp. Da blir jeg veldig usikker på hva jeg egentlig skal tro. For selv om jeg kan ha vært en uheldig en av dems ¨pasienter¨, så syntes jeg det også er skummelt med tanken på andre. Jeg håper selvfølgelig at alle andre slipper dette, men samtidig så vet man aldri. Jeg er iallefall veldig sikker nå at jeg skal nok aldri tilbake dit.


Men Nemo er ikke noe plaget av hjerte enda, så forhåpentligvis så har han det bra. Men det skal bli veldig godt å finne ut konkret hva dette er for noe. Vondt er det uansett med tanken på at han er syk. Så nå skal vi nyte fridagen videre hjemme, også håper vi tiden fremover går bra. Koste hva det koste vil.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229