Her kommer Ole Brumm

Skjønnhet

Som dere kanskje husker så har jeg en ekstra liten lidenskap for sminke. Jeg interesserer meg selvfølgelig for mange andre ting også, men når det kommer til sminke - så syntes jeg det er greit å bruke litt ekstra med penger.
Så da jeg dro hit til Thailand, tenkte jeg at jeg må jo få tak i noe lokal sminke. Det hadde iallfall vært veldig morsomt. Så når vi stoppet innom 7 eleven i går kveld for å kjøpe noe drikke, måtte jeg titte litt rundt. Så da fant jeg denne litt skapningen her som var bare helskjønn. Det er Ole Brumm setting pudder. Så selvfølgelig måtte jeg bare få med denne herligheten hjem til Norge. Pudderet kostet meg ca 60 norske kroner. Så jeg går overhode ikke konkurs om det viser seg bare å være tull..


Jeg har riktig nok ikke testet produktet enda. Men siden jeg er svett, små brent og veldig klam. Så venter jeg med å teste produktet til jeg er tilbake i Norsk klima. Men er veldig fornøyd med kjøpet, også er den jo bare utrolig morsom da. Så at denne blir med hjem til Norge, det er det ingen tvil om.

Finner jeg noen andre morsomheter - så lover jeg å kjøpe dem også. ♥

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229