Her bor jeg

Reise

Lokal tid: 21:46

Jeg startet med tidenes dårligste omdømme av hotellet i første innlegget mitt fra Thailand, men altså vi har kommet frem i plenum at vi skal tross alt bare dusje, sove og skifte her. Så at hotellet overhode ikke sto til forventningene, det får vi bare overleve en stund til. Vi reiser forhåpentligvis over til Koh Samet rett over helgen, så da får vi litt avstand herifra.

Hotellet jeg bor på heter A-One star hotell og ligger ganske sentralt i Pattaya. På nettet sto det at de hadde 4 stjerner, men etter hva jeg har opplevd og sett - så tror jeg ikke det stemmer helt. Rommene er veldig små, dusjen og do er separert. Det finnes overhode ikke noe garderobeskap eller kommode her, så jeg må do i en koffert så lenge jeg er her. Men utenom det så er rommene rene og frokosten er ganske så bra. Hotell personalet trenger jeg ikke nevne en gang, for de er lite service innstilte og egentlig ganske ufine. Jeg orker faktisk ikke gå inn i detaljer, men generelt så ville jeg ikke anbefalt dette hotellet til noen jeg snakket med.


Vanligvis så er jeg veldig flink til å finne ett ordentlig hotell, men av og til så går man jo på en smell da. Men vi har kommet frem til at vi skal gjøre det beste ut av det, og nyte turen allikevel - så da får jeg bare legge dette bak meg og gjøre som det har blitt sagt.


Når dere leser det her har jeg trolig lagt meg til og sove. Innlegget er forhåndsskrevet og jeg må opp enda tidligere i morgen. Hva jeg skal i morgen, får dere se senere. God natt 🌟

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229