HELGENS OPPTUR

Hverdag

God lørdag ❄️

Ikke nok med at det er frihelg, men jeg har gjort noe annet morsomt denne helgen også. Eller kanskje ikke morsomt, men nødvendig for min del. Jeg har brukt mye penger, men allikevel så var det sinnsykt verdt det. Jeg trengte det og jeg har gjort meg vell fortjent til det. Så årets tidlige julegave til meg selv er; NY BIL.

Ja. Dere leste helt riktig. I går dro jeg og kjøpte meg ny bil. Nå har jeg klaget i flere måneder på at det er så mye galt med golfen min og mere blir det med tiden. Så denne jenta ville spare seg selv for mange fler kostnader ved å spandere på seg ny bil. Og ikke hvilken som helst bil. Det ble en utrolig lekker BMW og den er selvfølgelig hvit.
Jeg har lenge sagt at nesten bilen jeg skal ha. Skal være hvit. Å sånn ble det.Har riktig nok ikke hentet denne skapningen enda, men den skal klar gjøres og alt skal være i orden. Så forhåpentligvis på onsdag kan jeg hente den. Gleder jeg meg? VELDIG!

Så ikke nok med at jeg har brukt en hel haug med penger denne fri helgen, men den har vært veldig hyggelig så langt. Å om jeg ikke tar feil. Så vil den bare bli hyggeligere. I går kveld var vi i bursdags fest for min bestevenninne - koselig. Å i kveld skal vi på middag selskap. Så det skjer noe heletiden kan man si. Så det var en kort oppsummering av helgen min så langt. Jeg måtte bare dele den store nyheten med dere så fort som mulig. Også får vi se hva helgen bringer videre. God helg 🥂

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229