Helg med måte

Hverdag

Da var det nok en gang helg. Og denne helgen som de fleste andre, så jobber jeg. Dette er da min «faste» arbeids helg, så det er vell bare å bite i det sure eple og komme seg gjennom denne helgen også. Utenom jobb, så har jeg ikke så veldig mange andre planer. Så det er ganske deilig.
Men etter jobb i dag skal jeg endelig møte frøkna mi. Det gleder jeg meg veldig til. Vi skal en liten tur på Jessheim så jeg endelig får kjøpt den buksa jeg har sikla på. GLEDER MEG 😌

Men utenom at jeg jobber og sover, så går egentlig dagene mine veldig bra. Jeg koser meg og nyter dagene til det fulle. Så nå har jeg en ordentlig opptur igjen. Det er veldig deilig for både meg og psyken min. Men som alltid så gjenstår det og se hvor lenge det varer.


Men som jeg gjør og alltid kommer til å gjøre, er å ta en dag om gangen og leve i nuet. Å være deprimert handler om tid. Tid til å fokusere på seg selv, og se positive tingene man har i livet. Så en dag av gangen, gjør at det er lettere for meg å fokusere på dagene som kommer. Jeg vet F.eks hva som skjer neste helg, men så langt kan jeg ikke se. Jeg vet hva jeg skal i dag, men i morgen er uvisst. Å sånn må det bare bli i livet mitt. Men jeg trives; jeg har det nokså levbart. Så utenom det, kan jeg ikke klage på så mye.
Så nå skal jeg jobbe i noen timer til, før jeg kan ta Lørdags kvelden. Satser på en bra kveld, også gleder jeg meg til å fingrene i den buksa jeg så lenge har siklet på!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229