Helg?

Hverdag


Altså jeg faktisk ikke tro at det allerede er lørdag. Uken begynte jo nettopp og plutselig var den over. Denne uken har gått så ekstremt fort og jeg føler ikke jeg har fått gjort noe annet fornuftig enn å handle på nettet. Jeg har brukt veldig mye penger på nett handling, men samtidig så trengte klesskapet mitt ett lite boozt. Jeg var riktig nok ikke fått det jeg har bestilt enda, men jeg har trua.
I dag er det lørdag og jeg har full dag. Starter dagen med 7 timer på jobb før det er rett hjem i dusjen, ordne seg og komme seg ut igjen. Skal på en innflytningsfest i kveld sammen med min kjære. Det er til en kompis av han, så jeg bare henger på. Neida, jeg kjenner jo denne personen jeg også. Så vi drar egentlig til en felles bekjent. Jeg har iallfall veldig trua på denne dagen, selv om jeg helst skulle sovet et par timer på sofaen før jeg gjorde noe som helst. Men sånn er livet. Sove kan man gjøre når man blir gammel!?Denne uken er har vært veldig fin. Jeg føler jeg har fått gjennomført det jeg ønsket og er allerede klar for å tre inn i neste uke. Denne uken har gitt meg en skikkelig selvtillitsboost og jeg føler meg bedre nå enn det jeg har gjort på lenge. Jeg er litt sliten, men om man ser bort ifra det at jeg jobber omtrent 24/7 - så er livet ganske levbart. Jeg klager litt og koser meg mye. Jeg tror jeg endelig har skjønt at man har bare ett liv. Å når man først har vært så heldig, så får man virkelig ta den sjansen.

Men nå skal jeg fullføre arbeids dagens siste 5 timer også får jeg kjappe meg hjem og gjøre meg klar for i kveld. Også vil jeg tro vi blogges plutselig igjen ☺️


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229