Hat & elsk

Hverdag, Personlig

Det finnes alltid ting man liker mindre enn annet. I dag ble jeg rimelig provosert da jeg ringte kunde service angående noe. For hun damen jeg snakket med der var rimelig ufin og frekk. Å da tenker jeg; når du jobber hos kundeservice og dagen din går ut på å snakke med mennesker som trenger hjelp. Da trenger eller burde du være frekk og ufin.

Så jeg har slengt sammen en liten liste med ting jeg misliker og en liste med ting jeg liker. Så da starter vi selvfølgelig med den negative.Ufinheter: da relaterer jeg selvfølgelig til eksemplet over her. Men det finnes selvfølgelig andre tilfeller hvor folk også kan være ufine. Butikker, kollektiv trafikk, jobb og selvfølgelig på privaten. Jeg vet med meg selv at jeg kan være ufin. Men å være ufin uten mål og mening. Er svært unødvendig.

Barn som skriker: barn som skriker og bruker ute stemme inne. Kan være ganske ubehagelig. Jeg var på Europris her om dagen og der var det en gutt som snakket så høyt at jeg faktisk måtte gå. Jeg orker ikke være der. Å ble faktisk psykisk stressa av det.

Klaging: mennesker som klager over hvor forkjølet de er, syke, fattige eller lignende. Det orker bare ikke jeg å være en del av. Vi sliter alle med vårt.

🤗🤗🤗

Også til listen med mere glede i seg. Selvom jeg sliter med mitt, så er jeg selvfølgelig en mer glad person enn jeg kanskje fremstår til tider. Så her er 3 ting som gjør meg noe gladere.


🤗🤗🤗


Ros: selvom jeg kanskje vet jeg er flink til ting og tang, så setter jeg utrolig stor pris på å bli roset. Det løftet meg liksom litt i hverdagen.

Å føle meg pen: å føle seg vell har så utrolig mye og si om hverdags følelsen. Så når jeg føler meg pen og fin, da har jeg en bra dag.

Is: haha. Jeg elsker is. Omtrent all is er godt og jeg kan spise meg kvalm på is.


🤗🤗🤗


Så med det håper jeg dere har blitt bedre kjent med meg. Jeg er en veldig egen, og kanskje en sær person. Men jeg har min egen personlighet og jeg forguder de som klarer og ta meg som den jeg er.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229