Har jeg gitt for mye?

Hverdag, Personlig

Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje har gitt for mye av meg selv. Ikke bare når det kommer til forhold, men generelt. Jeg er egentlig er veldig inneslutta person, som egentlig liker å holde litt avstand før jeg gir for mye av meg selv. Men akkurat nå, selvom hverdagen min er akkurat sånn jeg vil ha den. Så tenker jeg at kanskje jeg har gitt for mye av det gode.
Å tolke en forelskelse er egentlig utrolig vanskelig. Hva skal man gjøre, hvordan skal man oppføre seg, hva skal man si, hva er galt og hva er riktig. Det finnes 100 sånne spørsmål jeg spør meg selv, omtrent daglig. Men allikevel føler jeg at fasiten på å være forelsket er opp til hver enkelt.

Vi har kjent hverandre i 10 år. Vi har flørta med hverandre omtrent hver dag i 10 år. Vi kjenner hverandre nokså godt. Vi er tryggere på hverandre enn mange andre - men allikevel så er jeg mer forelsket nå enn noen gang. Det er kanskje utrolig klisje og si: han er mannen i mitt liv. Men etter den historien vi har sammen, så føler jeg akkurat nå at det er det han er. Vi er forskjellige, samtidig som vi er utrolig like. Vi har våre uenigheter om ting, samtidig som vi er veldig enig om andre ting. Men sånn fungerer nok en gang ett par forhold. Man kan ikke være enige om alt, men man må kunne være enig om å være uenig. Gjennom årene har jeg lært meg det, for ingen er like, ingen har like meninger - så uenighet. Vil det bestandig bli.I dag er det Onsdag. Jeg ligger ferdig fikset i senge hos kjæresten min, og burde vell snart starte dagen. Senere i dag reiser han på lederkurs og jeg reiser hjem.
Hva jeg skal gjøre de neste dagene, mens han er på kurs? Det vil tiden vise. Denne gangen har jeg iallfall laget meg noen planer - så jeg slipper å vente på at han kommer hjem. Så i de neste dagene blir det venninne tid i Oslo, og jobbing. Akkurat min type hverdag.


Men uansett; Jeg tror det er viktig å gi av seg selv. Gi akkurat den dosen du vil en person skal se av deg. Vi er alle unike på hver vår måte, liker h*n ikke deg for den du er. Da er han ikke verdt den personen du er. Jeg tror min mann aksepterer meg, og all den bagasjen jeg har med. Ingen er perfekt og vi har alle en bagasje. Lær hverandre og kjenne, å man vil komme langt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229