HAR IKKE ORD

Personlig

De siste 24 timene har ikke gått helt min vei. De har vært langt, vanskelige og ikke helt greie for min del. Men med tiden har jeg lært at ting ordner seg med tiden. Men akkurat nå kjenner jeg at jeg skulle vært ett helt annet sted enn på jobben. Men når man har en jobb, må man bare stå i det. Så jeg får bite det i meg i dag også får jeg ordne opp i ting senere.

Å ta vare på familien sin og sine nærmeste er veldig viktig for meg. Så om noen i min familie blir berørt av noe, så berører det meg også. Så jeg har ett litt tungt hode i skrivende stund, men samtidig vet jeg at jeg ikke får gjort så veldig mye med ting akkurat her og nå. Så da får vi alle bare ta tiden til hjelp og håpe at ting ordner seg.Jeg vil ikke skrive hva som har skjedd på privaten her, men dere skal vite at ingen har det lett og det finnes som regel mer bak fasaden enn det man vet og ser. Så ta vare på hverandre og se hverandre. Det er det viktigste som er. For man har bare ett liv, og ett liv kan være skjørere enn man vet.

Nå skal jeg prøve å fokusere på jobben resten av kvelden, selv om det ikke kommer til å bli veldig enkelt. Men jeg skal prøve så godt som overhode mulig. Også kommer jeg sterkere tilbake med bloggingen senere. Takk for i dag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229