Happy fucking valentine

Hverdag

Æsj. Dette er en av de dagene jeg misliker sterkt. For i mine øyne er dette egentlig bare tull. Hvis man virkelig er glad i en person, så er man glad i den personen hver dag hele året. Hvis man vil gi hverandre en oppmerksomhet, så må man ikke ha en spesiell dato for å gjøre det. Det for meg kan virkelig være falskt..
Om jeg virkelig er glad i noen. Er jeg glad i han hver eneste dag, og vil jeg gi han en ekstra oppmerksomhet; gjør jeg det uansett hvilken dato det. Det for meg; er å sette pris på.

Jeg sier selvfølgelig ikke bare dette fordi jeg er singel og bitter eller fordi jeg ikke har noen å tilbringe denne kjærlighets dagen med. For jeg jobber og er egentlig ganske glad for at jeg jobber. Så slipper jeg å sitte og se på all den falske kjærligheten som blir lagt ut på sosiale medier i hele dag. Jeg er glad i mine personer hver måned, hver uke og hver dag.I dag er det onsdag, og i løpet av ett par dager reiser de personene jeg bryr meg mest om til utlandet. Så hele helgen skal jeg bruke på jobb, for å få tiden til og gå til jeg skal reise. Så jeg håper helgen og dagene går fort nå. Får jeg er egentlig utrolig sosial av meg, så og bli sittende hele helgen alene - det er små kjedelig for min del. Men nå skal jeg jobbe, få tiden til og gå også håper jeg dagen i dag og morgen dagen går fort.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229