Gravid oppdatering - uke 29

IVF & gravid


Termin dato: 13. august 2020

Baby: Nå kan barnet ditt se, og selv om det er mørkt inni livmoren, så gransker barnet omgivelsene med vidåpne øyne. Barnets hjerne vokser raskt nå. Derfor øker ikke barnet stort verken i vekt eller lengde denne uka. Det produseres røde blodceller i barnets benmarg. Og nå mister også barnet lanugohåret som har dekket hele kroppen. Men håret på barnets hode blir faktisk tykkere. Nå kan barnet legge seg i riktig leie til fødselen.

Kjønn: Liten gutt.

Navnevalg: Ulrik A 💙

Liv i magen: Mye liv. Særlig på høyresiden opp mot ribbeina. Regner med at det er der han har beina sine, så ypperlig at han bruker ribbeina mine som blink. Veldig koselig med liv, men litt ubehagelig da han treffer skikkelig.

Humøret mitt: Bra vil jeg påstå. Jeg har det generelt veldig fint. Jeg koser meg om dagene og nyter tiden veldig. Nå ser jeg frem til vår siste ferie sammen - alene. For det blir mange år til neste gang. Men jeg har det bra, å det hjelper på humøret.

Formen min: Mye sliten med tanken på dårlig søvn. Men utenom det så føler jeg formen er veldig med meg. Jeg holder meg i aktivitet, og bruker kroppen min til tross for litt smerter. Men merker at ting begynner å bli tyngre.

Søvn: Søvn har blitt min verste frykt. Jeg sover så enormt dårlig om natta og det hjelper ikke hvor sliten jeg er. Søvnen er dårlig og nettene blir veldig lange for min del.

Cravings: Selvfølgelig is. Altså vi må ha det i fryseren til en hver tid. Ellers så vet jeg ikke hva jeg skal. Melon har jeg også en kjærlighet for, men den er ikke så veldig god - enda. Nesten litt smakløs.

Innkjøp: Kjøpte et enkelt sett med body og bukse på Lindex. Ellers så har jeg bestilt verdens søteste bamse. Håper jeg får den så fort som mulig. Skjønneste jeg har sett.

Vektøkning: Ca, 9 kilo.

Neste kontroll: 15. Juni hos jordmor.

Det jeg gleder meg mest til: Da har vi endelig bestilt time til 4D ultralyd, å det gleder jeg meg veldig til. Endelig får vi se han igjen, hvem han ligner på og hvordan fjeset ser ut. Jeg er så enormt spent.

Pappa Jim: Han drømmer seg bort til da lille gutt melder sin ankomst. Han ser frem til å skifte på han, trille han og kose med han. Å selvfølgelig til at vi blir en familie.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer