Gravid oppdatering - uke 23

IVF & gravid


Termin dato: 13 August 💙

Baby: Barnets hårfarge er i ferd med å bli slik det vil se ut når barnet blir født. I tillegg dobler barnet vekten sin de fire neste ukene. Akkurat nå veier barnet like mye som en tykk pocketbok. Lungene utvikles og gjør seg klare til de aller første åndedragene. De produserer dessuten et stoff kalt surfaktant, som bidrar til at lungene ikke klapper sammen eller klistrer seg til hverandre ved utånding. Barnet kan bli skremt av høye lyder og plutselig rykke til inne i livmoren. Barnet vokser raskt, og det blir stadig mindre plass i livmoren.

Kjønn: Gutte baby

Navnevalg: Hemmelig, men blir dobbelt navn.

Livet i magen: Ting har begynt å skje. Noen ganger kjenner jeg akkurat som luft bobler, dytting og bare generelt liv. Det er veldig spennende, men jeg skvetter litt også. Noe lever faktisk inne i min mage - utrolig.

Humøret mitt: Humøret er som det pleier. Det går opp og ned, å kommer selvfølgelig ann på dags formen. Har jeg en god dag er jeg veldig blid. Hvis du irriterer meg eller generelt dagen er dritt, er humøret der etter.

Formen min: Nå begynner jeg å kjenne det på bekkenet. Det er sårt og vondt. Jeg har en del vondt i bekkenet om dagen, så formen er ikke helt optimal.

Søvn: Søvn er oppskrytt. Jeg våkner lett, sover dårlig og føler jeg bare ligger på vent. Vet ikke helt hva som gjør at nettene er så forferdelige, men godt sover jeg overhode ikke.

Cravings: Hm. Jeg må faktisk si is denne uken og. Det har blitt litt mindre enn tidligere, men hver dag jeg har kjørt forbi mc Donalds har jeg hatt lyst på is.

Innkjøp: Venter på 2 pakker som jeg bestilte før påske. Håper virkelig de kommer denne uken. Ellers så er det ikea i dag, så blir vell litt innkjøp der.

Vektøkning: Da jeg veide meg på søndag hadde jeg gått opp ca, 7 kilo. Håper den vekta stemmer, for er det mer blir jeg litt skuffa.

Neste kontroll: I dag. Har uke 23 kontroll hos legen.

Dette gleder jeg meg til: Planen er å få tak i bil sete de nærmeste dagene. Så å reise og titte etter det. Det ser jeg veldig frem til. For da har jeg en unnskyld til å gå i baby butikk.

Pappa Jim: Han venter og venter på at det skal kjennes liv på utsiden. Han syntes også at det blir mer og mer virkelig jo mer vi kjøper inn til den lille.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer