Gravid oppdatering - uke 18

IVF & gravid

Ny uke, nye muligheter og enda en uke vell overstått av graviditeten. Jeg skrev dessverre ikke til dere går, men mest fordi jeg ikke hadde noe på hjerte og fordi jeg hadde en skikkelig blå mandag og orket egentlig ikke ta stilling til noe som helst.
Men i dag er det tirsdag og det betyr: ny dag og enda fler nye muligheter. Vi trer inn i uke 18 av graviditeten og med det følger en liten oppdatering til dere. Enjoi.Termin dato: 13 August

Baby: Barnet likner mer på en baby nå, med armer og ben som passer til kroppen, og med underhudsfett og tydelige ansiktstrekk. Hvis du venter en jente, har hun allerede utviklet halvparten av alle eggcellene hun skal ha ved fødselen. Nå kan kjønnet fastslås ved ultralyd. Barnet er bare våkent i ca. 6 timer per dag.

Kjønn: Hemmelig

Navnevalg: Hemmelig

Liv i magen: Den siste uken har jeg ikke merket noe. Jeg har mindre kramper i nederste del av magen, men ikke kjent noe merkelig som jeg kan definere som «liv».

Humøret mitt: Jeg føler det blir bedre og bedre. Jeg er ikke like grinete lenger og jeg blir ikke like fort irritert. Nå nyter jeg tiden og føler jeg er veldig blid og fornøyd.

Formen min: Formen er topp. Litt sliten, litt lag til tider, men ellers veldig fin. Kroppen er under en forandring og formen følger etter. Den har nå begynt å produsere melk, så nå kjenner jeg virkelig på at det skjer noe.

Søvn: Jeg kan vell sove døgnet rundt om jeg hadde mulighet. Mye sliten og hviler mye. Prøver å utnytte timene om natta, men det er ikke alltid like lett.

Cravings: Mat. Mye sulten og ingenting jeg har mer lyst på enn annet. Alt mat er generelt godt og jeg er sulten heletiden.

Innkjøp: Badebalje. Helt tilfeldig at vi kjøpte den. Kom over den i Sverige på tilbud og syntes den var sinnsykt søt, så måtte bare ha den.

Vektøkning: Har ikke veid meg på lenge, men grovt tippa så er det vell 3+ kilo. Håper ikke på mer!

Neste kontroll: 17 Mars. Gleder meg til og se klumpen igjen.

Dette gleder jeg meg mest til: Å se barnet på ultralyd den 17 Mars og selvfølgelig dele kjønnet med dere.

Pappa Jim: Han mener humøret mitt har blitt bedre for hver uke som går og at jeg «gløder». Hva han mener med det, er usikkert. Jim ser også veldig frem imot ultralyd den 17.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer