Gravid oppdatering - uke 17

Hverdag, IVF & gravid


Termin dato: 13 August

Baby: Barnet trener på å puste fostervann, og brystet beveger seg med samme rytme som om det var luft. Barnet har utviklet hørsel nå, og kan høre lyder utenfor livmoren mye tydeligere. Immunsystemet jobber på spreng for å forberede barnet på livet utenfor livmoren. Nå produseres det myelin, som er et isolerende lag rundt nervene.

Kjønn: Hemmelig

Navnevalg: Står mellom to.

Liv i magen: Som dere leste i tidligere innlegg, så følte jeg at jeg kjente spark i helgen. Det er det jeg har følt i henhold til liv. Håper selvfølgelig det er mer liv der nede.

Humøret mitt: Humøret er på lik linje som sist uke. Jeg føler meg bra og jeg føler humøret er ganske likt. Kroppen har blitt mer vandt med tilværelsen og kiloene kommer.

Formen min: Formen er bra. Jeg er sliten, men fattet. Jeg jobber hver dag og noen dager jobber jeg ekstra. Jeg har litt overskudd, men det er ikke alt for mye. Korsryggen og nakken er noe stivet, men jeg er usikker på når jeg skal ha mulighet til å strekke.

Søvn: Jeg sover generelt veldig greit, men jeg orker ikke ligge på magen eller få vekt på magen lenger.

Cravings: Druer. Is kalde druer er virkelig et must. Tror jeg kan spise 1 pakke om dagen. Når jeg skriver dette har jeg faktisk en pakke i veska. Må gjemme det, ellers så spiser Jim det og.

Innkjøp: Baby nest og mer klær. Blir en del små kjøping å nå begynner jeg å bli redd for og kjøpe for mye.

Vektøkning: Ca 2-3 kilo da jeg veide meg for 4 dager siden.

Neste kontroll: 17. Mars.

Dette gleder jeg meg til: Å få kjøpt en kommode. Planen er å egentlig kjøpe den brukt, men det er så svært få som selger akkurat den kommoden jeg ønsker meg. Så om jeg ikke finner den snart, må vi kjøpe ny.

Pappa Jim: Han merker visst på meg at jeg «gløder meg og at ting forandrer seg. Også begynner nervøsiteten å slå litt inn med tanken på og bli far.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Så spennende, nyt denne tiden! Venter sjølv på at mini skal komme, med mine 5 dager på overtid.. 😃
nouw.com/susannem