Gravid oppdatering - uke 15

Da var det dags med ukens oppdatering når det kommer til min graviditet. Jeg har nettopp kommet fra det første møte hos Jordmoren. Det var veldig hyggelig og jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå til jordmor. Tiden fremover blir veldig spennende, men nå skal jeg ikke tilbake dit før uke 24. Så om ting går smertefritt, så blir det ingen dialog før det.Termin dato: 13 August 2020

Baby: Selv om barnet ennå er ganske lite, så pumper det lille hjerte nesten 23 liter blod hver eneste dag. Barnet blir stadig mer aktiv, og er travelt opptatt med å trene på alle bevegelsene den lille kroppen allerede har lært seg. Barnet kan nå bøye tommelen sine og gripe med dem, slik den bitte lille hånden en dag skal gripe rundt fingeren din.

Kjønn: Hemmelig

Navnevalg: Hemmelig

Liv i magen: Kjenner ikke noe liv enda. Har murringer nederst i magen, men er trolig at livmoren strekker seg. For den skal jo bli ganske så stor.

Humøret mitt: Opp og ned. Små ting irriterer meg, men utenom at smått irriterer meg. Så er jeg rimelig fornøyd om dagen. Føler humøret er mer bra enn dårlig.

Formen min: Formen er bedre. Sliten etter endt arbeidsdag. Men prøver å ha et nokså normalt liv generelt. Merker jeg har noe mer energi nå enn tidligere.

Søvn: Sover ikke like godt som tidligere. Våkner gjentatte ganger i løpet av natten og må gjerne tisse 1-2 ganger hver eneste natt. Natten er ikke min favoritt tid akkurat nå, men hviler gjerne noe i løpet av dagen også.

Cravings: Is vann. Jeg har alltid vært en pepsi max o´man, men nå er det så sinnsykt godt med iskaldt vann med masse isbiter. Å ha isbiter i fryseren er virkelig et must - akkurat nå.

Innkjøp: Stokke matstol og vippestol. Kjempe fornøyd med kjøpet vårt og angrer ikke et sekund på at vi kjøpte det brukt.

Vektøkning: Tipper på rundt 1-2 kg fra start vekta.

Neste kontroll: 17 Mars. Sykehuset.

Det jeg gleder meg mest til: Å kjenne liv i magen. At den sparker eller at det er noe som rører seg der inne. Mange sier det er så merkelig og rart, men akkurat nå gleder jeg meg veldig til den følelsen.

Pappa Jim: Han føler at ting er lettere når det kommer til meg, men at humørsvingningene har blitt verre. Også snakker han mye om at han gleder seg til August.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer