Gravid oppdatering - uke 14

IVF & gravid

God morgen flotte mennesker.

Da er det på tide og legge ¨uken som gikk¨ på hyllen for en stund, også oppdatere graviditeten i stedenfor. Nå trer vi inn i uke 14 av graviditeten og med det blir det den første gravid oppdateringen for dere. Aldri gjort dette før, så ikke døm meg.Termin dato: 13. august

Baby: Barnet kan nå kjenne smaken av den maten jeg spiser. Nå kan barnet gripe navlestrengen. Hårfestet utvikles, og det begynner å vokse hår på barnet hode. Det vokser til og med øyenvipper og øyenbryn. Barnet er også på størrelse med en pære.

Kjønn: Hemmelig

Navnevalg: Hemmelig

Humøret mitt: Lunta er veldig kort om dagen og jeg tror Jim merker veldig på det. Men jeg føler jeg er blid og fornøyd, selv om det er visse ting som irriterer meg. Men det er jo bare en vanlig dag i mitt liv uavhengig om jeg er gravid eller ei.

Formen min: Jeg er mye slapp og sliten. Det har blitt noe bedre etter at jeg kom meg over tredje måned, men jeg er ikke helt i slaget enda. Jeg slapper mye av hjemme om jeg ikke er på jobb og trening har det blitt veldig lite av. Egentlig ingenting. Føler veldig på det, men samtidig så er det nå jeg må lytte til kroppen min. Den kommer først også får jeg heller bare føle meg litt lubben.

Søvn: Nattesøvnen er som normalt. Det eneste jeg merker har forandret seg nå er at jeg må opp en gang i løpet av natten og tisse. Våkner jeg og må tisse, så sovner jeg ikke igjen før det er gjort. Så en tissepause i løpet av natten, er svært nødvendig.

Cravings: Cherrytomater og fryste druer. Jeg må ha det tilgjengelig hele tiden, å vi har kjøpt så mye tomater og druer den siste tiden at jeg visste ikke at det gikk ann. Vi kjøper store spann med tomater og bruker enormt med penger på druer.

Innkjøp: Et ullsett fra name it. Har fått handlet inn noe tøy, men ikke så alt for mye. Føler det er litt tidlig enda, men tenkte tanken på å ta ting sånn litt etter hvert.

Vektøkning: Vi har ¨dessverre¨ ikke vekt hjemme. Men hos legen for 4 uker siden hadde jeg gått opp 600 gram. Jeg har en følelse av at det kanskje ligger på et par kilo nå, men jeg tror ikke det er mer. Lover ingenting, men er lov å håpe.

Neste kontroll: Jordmor - 17.02.20

Det jeg gleder meg mest til: Til barnesengen og det som skal i den er på plass. Vi har kun et soverom i leiligheten, men jeg vet akkurat hvor barnesengen skal stå. Så å kunne se på den og drømme, tror jeg blir fantastisk.

Pappa Jim: Jim gleder seg til tiden fremover og vi er enda veldig uenige om navn. Han er en del frustrert over mitt humør, men at det er verdens beste følelse at jeg bærer hans barn.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer