Gratulerer med dagen

Hverdag

I dag er det Norges nasjonaldag og i dag blir det en veldig annerledes feiring for vår del. Vi sitter hjemme og blir sittende hjemme en stund til. Vi kunne reist inn til Oslo om vi ville, for vi er bedt på et arrangement der. Men med tanken på folkemassen og at jeg er gravid i tredje trimester. Så valgte vi ikke å reise noen steder på dagen i dag. Dette er mest fordi at jeg ikke ønsker å bli smittet om det skulle vært en mulighet.
Så vi ser på 17.Mai på tv og det er koselig det også. Dette blir nok en 17.Mai vi husker resten av livet, men allikevel er jeg usikker på hvordan følelser jeg har angående dette og hvordan denne dagen har blitt. Jeg håper dette er første og siste 17.Mai hvor vi må holde oss for oss selv. Jeg er veldig glad i 17.Mai, så at det er slik - er veldig trist for min del.Men vi skal prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg ser ingen grunn til å se svart på denne dagen selv om vi ikke får reist inn til Oslo og feiret dagen med venner. Vi skal til tante i løpet av ettermiddagen og grille sammen med min familie. Veldig koselig å bli bedt på grilling, så vi takket pent ja til det. Det blir godt å være litt sosial, samt at det smaker veldig godt med grillmat. Jeg skal slenge sammen med pavlova og ha med meg den til selskapet.
Det var litt kaldere ute enn jeg hadde trodd, så jeg må finne meg noe varmt å ha på meg.
Jeg håper ikke det blir til at vi sitter ute, for da tror jeg faktisk at jeg fryser ihjel i løpet av dagen.

Men nå skal jeg se litt mer på tv, bake ferdig kaken også reiser vi omsider til tante. Jeg håper alle får en flott feiring selv for hvordan omstendighetene er denne dagen. Hold avstand og ta vare på hverandre. Observerte på snap fra i natt om at folk fester som aldri før, så kjenner jeg mister respekten for visse mennesker. Men de får holde på også håper jeg karma biter dem i rumpa. Uansett god 17.Mai til dere flotte mennesker, så skrives vi igjen. Nå er det baketid.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så fin du er! Koselig med grilling da 😍 Håper dere har hatt en fin dag, selv om den ble litt annerledes enn vanlig.
nouw.com/dks