Fy fader !!!

Reise

Lokal tid: 20:09

Da er vi omsider fremme i Pattaya. For en endeløs kveld/natt vi egentlig hadde. Jeg tror jeg sov max 1 time på de 17 timene vi reiste. Det er faktisk nesten helt sjukt. Så at jeg er en smule trøtt og sliten nå. Det skal jeg ærlig innrømme.

Ikke nok med det; da vi kom til hotellet i Pattaya etter en lang reise, så skille de i resepsjonen begynne og krangle med oss. De hadde i annonsen at de hadde balkong på booking. Men det viste seg at det ikke fantes balkong på dette hotellet. Å når den saken var ferdig da skulle de plutselig ha 500 norske kroner i depositum for rom nøkkelen våres!!!! Noe vi egentlig syntes var ganske så sjukt, for de hadde det ikke svart på hvitt - og de skulle ha det i kontant. Så dette var veldig merkelig, men det ente med at vi slapp og betale depositum.. Kan skrive mere om dette senere. Tenkte å skrive en anmeldelse om hotellet til dere.


Men jeg er vell fremme i Thailand og her er det 35 varme grader. Vi har som sagt ikke lagt noen planer enda, så vi tar en dag omgangen. Men nå skal vi snart legge oss, for både kroppen og hode er slitene - så er godt å være uthvilt til i morgen. God natt 😴

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229