Full rulle

Hverdag, Personlig

God lørdag formiddag 🌸

Dagene har nok en gang gått i ett med jobbing, ordne til våren og selvfølgelig ulykker. Natt til fredag startet med at jeg våknet med utrolig smerter. De startet i nakken og gikk nedover i brystet. Jeg har aldri hatt så kraftige smerter før, så jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg lå i sengen og vred meg i smerter, jeg gikk frem og tilbake på stuen for å få vekk smertene. Men ingenting hjalp. 2-3 timer holdt dette på før jeg omsider sovet. Altså jeg ante ikke hvor de smertene kom fra, jeg har aldri hatt noen form for problemer verken med brystet eller nakken. Så det kom som lyn fra blå himmel.
Men smertene gikk over og har heller ikke kommet tilbake. Så jeg håper det blir sånn fremover også. Absolutt ikke veldig behagelig å så intense smerter.

Men ikke nok med det, dagen etter var jeg sinnsykt stresset og frustrert over at jeg ikke fant noe så dumt som snusen min da jeg skulle på jobb. Så da vrengte jeg bilen i reverse og rygget rett i en annen bil som sto parkert i garasjen. Så kan vell ikke at jeg har dagene på min side. Jeg aner ikke hva skadene kom på, men det blir vell en heftig regning der også. Så yeey me. Kjenner at nå trenger jeg en positiv overraskelse snart. For at sånne ting skjer, skjærer virkelig i hjerte mitt.
Jeg hater å ødlegge ting, men trøster meg med at sånne ting kan skje den beste. Selv meg.
Så det var mine siste dager. Å jeg må virkelig si jeg sitter igjen med utrolig dårlig samvittighet og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre fremover. For dette; var virkelig det kjedeligste som kunne skje.

Så det var de siste dagene mine kort oppsummert. Nå skal jeg holde meg på jobb de nærmeste dagene og forhåpentligvis klarer jeg å holde meg utenfor ulykker en stund fremover. Jeg har ikke nerver til sånt, så håper jeg klarer meg uten. Også får vi krysse fingrene for at personen jeg rygget på er samarbeidsvillig, sånn at jeg slipper noen dårlige miner der. Jeg har lagt meg flat, å mer enn det kan jeg nok ikke gjøre med det første.

Så håper dere flotte mennesker får en litt mer heldig start på helgen enn meg. Så blogges vi 🌸

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Hey
Hey,
Lyn fra klar himmel*
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229