Frykten ble virkelig


Å ha hund krever ett visst ansvar. Ett ansvar om at den må ha mat, drikke, tur og ikke minst kjærlighet. Min største frykt er at det skal skje noe med lille Nemo. Han er jo så liten og skjør. 2,6 kilo med hund tåler jo ikke all verden. Han er liten, lydig når han selv vil og veldig nyskjerrig. Han er rett og slett som de fleste andre hunder.
Å her om dagen skjedde noe jeg aldri trodde jeg skulle oppleve. Nemo stakk av.


Jeg var på jobb da ett telefon nummer ringte meg to ganger etter hverandre. Jeg søkte opp nummeret og fikk på ingen måte plassert navnet. Så rett inn på Facebook og søke opp personen. Det var naboen. Jeg ringte opp igjen og da fikk jeg min største frykt som nyhet. Nemo hadde stukket av!!! Å herregud! Jeg hadde hjerte i halsen og tårene i øynene.
Hun hadde fått tak i han, og han var like hel. Takk og lov 💙

Å få høre dette var overhode ikke noe morro. Jeg var på jobb, og var helt hjelpesløs. Dette var den værste nyheten jeg noensinne hadde fått. Selvfølgelig veldig takknemlig for at han var like helt, men tenk på alt som kunne skjedd han. Uff. Får gåsehud bare av å tenke på det.. Men Nemo’n min er gudskjelov like hel den dag i dag, men tenk så redd han må ha vært. Mamma hjerte blør 💔


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229