Friskmeldt

Hverdag, Personlig


Jeg nevnte jo tidligere på bloggen at hunden min Nemo hadde en bilyd på hjerte, og at vi måtte følge opp dette. På Tirsdag var vi på kontroll igjen hos dyrlegen. Å denne gangen fikk vi endelig en gladmelding.

Hjertespesialisten vi var hos kunne ikke høre noe lyd der lenger. Å det er jo en kjempe nyhet. For selv om han kan leve lenge og lykkelig med en hjertefeil, så er det ikke veldig morsomt å måtte medisinere hunden min resten av livet. Så bilyden var ikke der lenger. Men selv om hun ikke kunne høre den der og da, så ville hun at vi skulle følge det opp videre. Så vi skal selvfølgelig tilbake til dyrlegen, men ikke før på nyåret. Så lille Nemo er friskmeldt og mamma hjerte gløder. Så nå skal vi forhåpentligvis ikke mer til dyrlegen dette året utenom en vanlig kontroll i Desember. Så da kan endelig Nemo slappe helt av. Han er ikke veldig redd for dyrlegen, men allikevel så tror jeg nok ikke at han stortrives der. Men nå er han frisk og kan slappe helt av. Gutten til mammaen sin.


Så med det ute av verden. Så kan vi snart ta helgen.
I dag er det fredag og kanskje den mest oppskrytte dagen i hele året: Black friday. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal forholde meg til denne dagen, men jeg skal en liten tur på Jessheim allikevel. Jeg finner sjeldent noe super bra på salg og jeg blir veldig redd når aviser skriver at butikkene skrur opp prisene før de skrur dem ned. Da blir jeg veldig redd for å bli lurt. For å bli lurt er noe jeg overhode ikke ser på som et pluss. Men på Jessheim drar vi allikevel, også får vi se om jeg finner noe lurt på salg. Salg er bra, men det har blitt for mye av det. Planen for Jessheim turen er iallfall å hente en pakke, samt å kanskje ta en kaffe sammen med kjæresten. Litt kos i denne før julestria må virkelig være lov. Så ha en fin Fredag videre. Det skal iallfall jeg 🎉


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229