Fra himmel til helvette

Hverdag

God mandag morgen ☀️

Endelig er denne helgen over, den ble ikke helt som jeg forventet. Men det skal jeg fortelle dere alt om i dette innlegget. På Lørdag hadde vi en liten bursdags feiring for meg. Vi ble en del mindre folk enn forventet, men jeg koste meg for det. Det trenger ikke å være så mange for at jeg skal kose meg. Jeg trenger kun de riktige menneskene. Så kvelden gikk og jeg koste meg veldig. Godt med en skikkelig venne kveld igjen, med de beste jeg vet rundt meg.


🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

Også kan vi komme til det mindre hyggelige. Vi har alle en fortid, og det er helt greit: for det er sånn livet er. Vi har en fortid, men en gyllen grunn er å ikke dra med fortiden inn i fremtiden.
Så med det har min kjære bestemt seg etter at eksen hans har mast så mye som henne har, og be henne holde seg unna oss - men denne uken her har henne nok en gang prøvd og kontakte oss. Uff. Folk respekterer virkelig ikke hva andre mennesker sier. Er så glad mine ekser holder seg unna. Creds til dem som skjønner noe iallfall. Så i nærmeste fremtid håper jeg henne snart tar ett hint og holder seg unna, orker ikke at folk skal ringe til oss og sutre. For vi har veldig mange andre ting og fokusere på akkurat nå.

Men da var helgen over for denne gang, så da legger vi det på hylla for nå. I dag er det ny uke og mange nye muligheter. Denne uken her byr på utrolig mye spennende, og jeg gleder meg virkelig til å dele den store nyheten med dere. Er dere like spente som meg? 🙌🏽Så ha en riktig flott mandag videre. Håper den byr på like mye spennende for dere som for meg. Ååååh, gleder meg til og dele denne uken med dere. For jeg vet det finnes utrolig mye nysgjerrighet der ute. Så vil dere bli skuffet, overrasket eller har dere skjønt det! Det er mitt spørsmål til dere!? Tiden vil vise.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229