Forstår du deg på meg?

Personlig

Av og til skulle jeg ønske vi kom i par. At vi kom til verden sammen med en helt lik person som forsto oss. Forsto hva vi sa, forsto hva vi tenkte og ga oss gjensidig respekt. Av og til føler jeg meg så innmari hjelpesløs. Jeg føler jeg står midt på en åker og ikke vet hvor jeg skal løpe for å komme på riktig vei. Jeg står helt alene og ingen forstår meg. Det kan til tider være veldig vanskelig. Vanskelig og være meg. Ordene blir vanskelige og finne. Setningene blir vanskelige og lage. Hvorfor kan ingen forstår hva jeg mener? Jeg føler meg så sinnsykt hjelpesløs og alene når ting blir sånn her.

Har jeg en tung og lang dag. Så er det eneste jeg trenger en person. En skulder å gråte på. En person som sier h*n forstår meg, men samtidig ikke skjønner en dritt. Jeg trenger en støttespiller og klagemur. Jeg trenger en som kan leve meg med, men samtidig bare er der. Er der når dagene er tomme og vanskelig. Man trenger ikke si så mye, men bare forstå meg. Forstå at jeg har vanskeligheter med å sette ord på følelsene. Vanskeligheter for å vise hva jeg føler, da det utagerer i sinne. For det er den følelsen jeg kjenner best. Sinne. Sinne tar overhånd da jeg egentlig er lei meg, ukomfortabel, utilpass og sint. Sinne er den følelsen jeg kjenner best. Det er den følelsen jeg viser til ved de fleste situasjoner og dessverre. Jeg kan ikke noe for det. Det er derfor jeg bare ønsker meg en person som forstår seg på meg. Ikke blir sint på meg, når jeg blir sint. For jeg blir jo ikke sint.


Jeg vet dette kan være mye og be om. Det er derfor jeg skulle ønske vi ble skapt i par. Da hadde jeg visst jeg alltid hadde en person som forsto seg på meg. Uansett hva. Det har jeg ikke nå. Og det kommer jeg nok heller aldri til og få. Så å bli stående i den frustrasjon jeg har. Den blir jeg stående i alene for alltid. Alltid kan være lenge. Alltid kan kun være til i morgen. Men allikevel; den tiden alltid er. Det er den tiden jeg må stå gjennom dette alene. Hvorfor? Jo, for det finnes ikke en person der ute som forstår seg på meg - utenom å misforstå meg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229