Forever alone

Hverdag

God kveld <3

Da har jeg nettopp kommet meg inn døren hjemme og her er det stille. Hvor deilig er ikke det. Det er ingen her til å mase på meg, det er ingen her som krever noe og det er ingen her jeg trenger og snakke med. Så en nesten perfekt Fredag kveld i mine øyne.

Dagen i dag har egentlig vært litt lang. Jeg har jobbet som vanlig, men etter jobb bestemt jeg meg for å brå ta en tur på andre siden av grensen. Nettopp til söta bror. Ikke fordi jeg skulle stor handle, men fordi jeg måtte hamstre litt av min uvane. Nettopp snus. Så Sverige tur ble det. Å siden ingen kunne være med meg i dag. Ble det til at jeg dro alene. Med favoritt musikken på fult, en kald pepsi max og bare meg selv og tenke på - gikk turen over all forventning.

Jeg liker selvfølgelig litt egen tid, men til en viss grense. Blir det for lenge blir jeg rastløs og forferdelig selskaps syk. Så Sverige tur ble det og jeg handlet kun det jeg trengte for å komme meg gjennom denne Mai måneden.


Så resten av denne kvelden skal jeg kose meg med Paradise hotel også blir det vell sengen om ikke alt for lenge.

Dere har kanskje skjønt at jeg har det nokså bra om dagen. Jeg merker det iallfall veldig selv. Jeg blogger ikke fult så ofte da ting er på stell, for da prøver jeg heller og fokusere på det som er bra i livet mitt og setter det mer i fokus. Så ting går min vei om dagen og jeg har det veldig bra med meg selv og de rundt meg. Så om det kan vedvare sånn her, så blir jeg evig takknemlig. Jeg må selvfølgelig jobbe for det selv også, men miljøet rundt meg - har enormt å si.

Men nå skal jeg prøve å nyte Fredagen min. Kjenner jeg meg selv rett, så blir jeg vell selskaps syk om ikke så lenge. Så da skal jeg sutre til kjæresten min. Hehe.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229