Ta pilla di


Jeg hadde ett sinnsykt bra innlegg til dere i går kveld, men så koste det helt bort i kålen. Etter jeg hadde vært på verksted med bilen, sett litt på reprisen av Farmen - la jeg meg selvfølgelig på sengen for å hvile. For det er sånn livet mitt går. Jeg bruker store deler av livet mitt i sengen eller på sofaen, så i går lå jeg litt på sengen og egentlig ikke gjorde noen ting. Så det bra innlegget jeg skulle skrive til dere, det glemte jeg selvfølgelig.
Så før jeg visste ordet av det, skulle jeg jo på kino. Så da var den fredags kvelden gått. Hvis dere lurer på hva jeg så på kino i går kveld, så var det selvfølgelig Norges premieren på Insidious 4. Den var sinnsykt bra, og jeg elsker de filmene. Hoho.
Men nå blir jo dette ett kjedelig basic innlegg, så jeg tror vi avslutter tørr praten her. 👇


I dag kjennes det ikke ut som om jeg er helt i form. Jeg er små kvalm og egentlig litt surrete i hode. Jeg tror selvfølgelig grunnen for dette er at jeg har slurvet med pillene de siste dagene. Og nei. Jeg snakker ikke om p-pillen, for det bruker jeg ikke. Men pillen som er mot psyken min. Tar jeg ikke den regelmessig, kan jeg fort bli sløv, irritert, uvell og surrete i hode. Så jeg har tatt den nå og vurderer sterkt en lang dusj og noen rene klær. I håp om at jeg skal føle meg bedre etter på. For å gå som en trist zombie, er overhode ikke noe jeg føler ett sterkt behov for. Dette er noe jeg vet, men enda så er jeg så sinnsykt distre og tenker at: jeg klarer en dag uten. Men når en dag fort blir til 3, da blir ikke den 3 dagen levbar. Så nå skal jeg slå meg selv i panna og håpe på at dagen blir bedre - utover.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229