Fordi jeg kan

Reise

Selvom jeg er tidenes minst romantiske person, så syntes jeg overraskelser er litt morsomt. Jeg er ikke noe flink til og holde ting hemmelig, å jeg klarer heller ikke vente med og si ting. Så i går, så snill som jeg er. Så kjøpte jeg Paris tur til meg og kjæresten min. Jeg klarte heller ikke vente med og si det til han, så sendte han kun ett bilde av billetten og spurte om han gledet seg. Så for meg er det romantikk. Ikke veldig flink på det, men liker jo å overraske litt innimellom da. Hvorfor? Jo, nettopp fordi jeg kan.

Så i August når begge to har ferie, så drar vi noen dager til Paris. Ingen av oss har vært i Paris, så det blir veldig spennende og oppleve nok ett nytt sted sammen. Jeg gleder meg iallfall veldig mye til og komme meg ut å reise igjen. Jeg sa til han før vi ble kjærester at drømmen var å bli fridd til under Eiffeltårnet så vi får se hva som skjer da. 👼


Paris er jo kjent som romantikkens by, så hva som helst kan skje. Jeg vil tro at våre planer kun er å oppleve byen, se litt og selvfølgelig nyte hverandre. Alle trenger det i en hektisk hverdag. Så en liten utenlands tur, det tror jeg vil trenger på slutten av sommeren.
Paris har lenge vært ett sted jeg har drømt om å reise til, så og reise dit sammen med kjæresten sin. Det skal virkelig bli herlig. Jeg tror vi blir og kose oss skikkelig. For å kose oss sammen. Det kan vi.
Så Paris blir det, og reisetips tas gjerne i mot. Aldri vært der, aldri planlagt en tur dit. Så tips kommer godt med.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229