Forandring fryder

Hus/interiør

Hei og god Tirsdag.
Da har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Vært en rolig dag på jobb, men det var absolutt godt og komme hjem igjen nå. Vi har ingen planer denne kvelden, men jeg hadde håpet jeg skulle få til en liten sykkeltur. Men først skal jeg gi Ulrik middag og om været holder. Kanskje jeg legger ut på en tur med sykkelen.

Men i går bestemte vi oss. Nå skal vi gå til innkjøp av gardin list og gardiner. Å det gjorde vi. Vi reiste på Jessheim, fant de gardinene vi likte best også var det bare å få det på plass. Vi gjorde det etter Ulrik sovnet ved 19:30 tiden og holdt egentlig på til langt over 21. Jeg er ikke så veldig høy, så det krever litt klatring når jeg skal hjelpe til oppe i takhøyde. Men gardiner ble det og jeg er egentlig ganske fornøyd med hvordan det ble. Nå skal vi bare få oss sånn krok så gardinen ved verandadøren kan henges til siden. Men utenom det ble det bra og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Vi har fargen muskatnøtt på veggen og den er litt vanskelig å finne farge til. Men det ble noe lysere brune gardiner og de passet veldig bra. Så nå ser det litt mer hjemmekoselig ut og det er ikke fult så mye innsyn fra vegen utenfor.

//Ignorer tørkestativet mitt rett utenfor vinduet.

Så da var en ting unna gjort og ordnet. Så nå er det bare resten igjen. Vi har selvfølgelig mange planer om hva vil gjøre, men vi må litt om gangen. Garderoben vi selv har satt sammen er bestilt, så den blir nok hentet i løpet av uken. Så da har vi ett prosjekt å drive med i helgen. Så ting går fremover og for hver eneste dag som går. Jo mer fornøyd blir jeg med hjemmet vårt.

Så det var altså hva vi drev med i går kveld og slik ble resultatet. Nå skal jeg lage kylling burger med søtpotet fries til Ulrik også får vi se hva kvelden videre bringer. Med det ønsker jeg dere en flott Tirsdag videre, så skrives vi plutselig igjen. God kveld!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer