For få timer

Hverdag

Noen ganger føler jeg det er for få timer i ett døgn. Vanligvis pleier jeg ikke å ha så mye jeg skulle ha gjort, men tiden etter jeg kom hjem fra ferie har liksom vært fylt opp med avtaler, mailer og ting jeg må ordne. Så nå tror jeg at jeg ligger ganske godt an, og egentlig kan slappe av resten av uken. For jeg har levert alt jeg skal ha levert og fått ordnet det meste. Det eneste jeg MÅ ordne nå før helgen kommer. Er at jeg må få kjøpt meg en ny veske til jeg skal på konsert. Jeg orker ikke gå og bære på alt jeg skal ha med meg, så kjekt med en liten veske over skuldrene. Noe jeg tror jeg ikke eier. Så det skal jeg fikse i morgen, før jeg reiser på avslutningsfest for en kollega.

Jeg har mange ganger sagt at jeg har ett veldig ensforming liv. Å det stemmer på veldig mange måter. Men jeg jobber hardt for å oppnå det jeg vil, og jeg prøver så hardt jeg kan for å få fylt dagene mine med det jeg liker og drive med. Så noen ganger er livet mitt komplett, mens andre ganger er det stusselig og ensomt. Akkurat nå trives jeg i hverdagen min. Jeg har mye å drive med. Som jeg da selvfølgelig liker og drive med, samtidig som jeg får noen slag i tryne og blir lei meg.


I dag våknet jeg opp og følte meg egentlig ganske bra. Jeg har fått betalt regninger, skrevet ett innlegget jeg hadde på deadline, sendt oppsigelse på den gamle jobben og skal snart pakke trenings baggen. Så jeg føler meg bra!! Hadde bare helgen kommet enda fortere, så hadde ting vært prima. Men man kan ikke få alt. Så akkurat nå må jeg jobbe meg til helg. Life is a bitch.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229