For ett stress!!!!

Reise

Akkurat nå er jeg egentlig en smule stressa! Har jeg husket alt jeg skulle fikse før jeg drar vekk 2 uker på ferie? Sende oppsigelse, søke fri en dag etter ferien, pakke alt og generelt ordne alt som burde ordnes før ferien er i boks?
Altså jeg elsker jo å reise, men dette er faktisk første gangen jeg er på ferie i to uker. Så og pakke for to uker er en veldig uvant sak for meg. Men så lenge jeg har sminke, pass og penger - så kommer jeg ganske langt med det. Resten er bare ett stort pluss.


Så nå sitter jeg på jobb. Kvelden før jeg skal reise, og egentlig burde jeg søkt ferie for denne dagen også. I og med at jeg er så stresset som jeg er. Men tiden går fortere på jobb, så det er egentlig en fordel at jeg er her også. Jeg skal jobbe til 22:45, også reiser jeg rett til pappa. Jeg skal overnatte der i natt, for vi drar mot Gardermoen i morgen formiddag.
Akkurat nå har jeg så sinnsykt reisefeber at dere aner ikke. Jeg har ikke vært på en skikkelig varme ferie på så lenge jeg kan huske. Så at jeg fortjener denne turen her. Det skal være sikkert og visst!!!

Men nå skal jeg prøve å fokusere på jobben, og ikke at jeg ligger på en sand strand nede i Thailand. God kveld videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229