FOLK JEG IKKE LIKER

Personlig


I bunn og grunn kan jeg godt kalle meg en «menneskehater». Ikke fordi jeg misliker alt av mennesker, men fordi det er noen menneske typer som irriterer meg både gul og grønn. Å akkurat dette har jeg ett stort behov for og skrive om i dag.

Da jeg dro for jobb i går ettermiddag var det noe som irriterte meg veldig, å jeg visste akkurat hva det var. Å akkurat dette fikk meg til å tenke litt over hvordan folke slag som irriterte meg. Så jeg har laget en liten liste som jeg nå skal ramse opp og begrunne til dere. Dere må jo tru jeg er tidenes mest a-sosiale og sære person, men det er jeg altså ikke. Jeg er bare veldig konkret på hvordan mennesker jeg omgåes og holder meg nøytral til resten. Så her er listen min;


- De som er for mye. Under her går to kategorier med mennesker. De som heletiden krever oppmerksomhet og snakker 10 ganger høyere enn vanlig. Og de som alltid må ha noe å si, midtpunktet under alle samtaler og de må alltid være til stede når det skjer noe. Skjønner dere hvem gruppe med mennesker jeg mener? Irriterende og svært frustrerende å måtte sitte i samme rom som dem over tid.

- De som juger. Denne føler jeg sier seg veldig selv. En løgn er aldri akseptabelt og iallfall ikke flere. Jeg missliker sterkt mennesker som juger, å jeg ser ikke for meg at jeg vil ha så veldig mye ekstra med dem å gjøre.


- De som må slenge dritt om andre. Jeg har kjent, møtt og hengt med så mye forskjellige personer gjennom tiden at jeg føler meg snart som en god menneske kjenner. Å er det noe jeg missliker sterkt er det folk som holder på som det her. De latersom de er vennene dine, men med en gang du snur ryggen til. Slenger de dritt om deg til alt og alle. Sånne folk som det der, orker jeg overhode ikke lenger. Jeg er 25 år og er definitivt ferdig med det der.Så der har dere den lille liten min over mennesker jeg helt vil unngå å dele min hverdag med. Jeg er ikke perfekt jeg heller, men med mye drama og sterke meninger har jeg lært og oppføre meg. Jeg er kanskje til tider for ærlig, men det er for meg bedre enn å juge. Så nå skal jeg ikke være irritere meg mere. Så kan i går være i går, å i dag i dag. Takk for meg. 


- Linda Taylor 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229