Føler du noe?

Personlig

Å føle er egentlig ganske spesielt, men samtidig er det utrolig vondt. Å føle er noe vi gjør heletiden, men samtidig så skulle jeg ønske man slapp og føle noe som helst. Men hva er egentlig ett liv uten følelser. Om du er følelsesløs, så vil jo ingen like deg. Å om liker deg da sitter du jo igjen med ingenting. Så og sitte igjen med ingenting er egentlig ganske ensomt. Og å være ensom kan være ganske kjedelig. Så å sperre mine følelser inne burde jeg jo ikke gjøre. Det er viktig å la seg selv føle, men samtidig kan det være utrolig vondt om noen missbruker følelsene dine.


Jeg vil jo føle, jeg liker å føle, men om følelsene mine er bare mine. Da kan det fort blir veldig vanskelig igjen. Å dele mine følelser er noe jeg er avhengig av. Jeg vil ikke være den eneste som sitter det med følelser: da blir man fort ensom igjen. Ensomheten er tung, så mitt råd til meg selv - er å føle, men la andre se at du føler. Føl deg selv og la alle andre se at du har følelsene dine der. Vi er i ett bruk og kast samfunn, men jeg er ikke interessert i å verken bruke eller bli brukt. Kaste eller å bli kastet.

Jeg er ett følelses menneske, men den siste tiden har jeg sperret følelsene mine inne i meg. Nå skal jeg faktisk la meg selv føle og nyte følelsene jeg har. Man vet aldri når de kan komme igjen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229