Følelsen av å føle

Hverdag, Personlig

Noen ganger føler jeg det er vanskelig å ha følelser. Å føle er liksom så stort for meg. Jeg tenker mye rundt alt det jeg føler og jeg føler at følelsene mine definerer den jeg er. Hver dag kommer en ny følelse hos meg. Hver morgen jeg våkner, dukker det opp en ny følelse i kroppen min og jeg må leve med den følelsen hele dagen. Ingen dager er like og hver dag er gjerne en utfordring. Er det bare slik for alle sammen? Eller er det bare jeg som føler det sånn her?


De siste dagene har jeg følt så uendelig mye. Jeg føler lykken kommer og lykken går. Jeg er forelsket, og for meg kan det være en vond følelse. Jeg føler så mye for en person at det til slutt gjør vondt. Det gjør ikke vondt fysisk, men det gjør så vondt fordi jeg er redd for å miste den personen. Jeg vet at den personen har null grunn til å gå fra meg, men samtidig så er jo selvfølgelig følelsen der. Vi lever i ett samfunn som er tilrettelagt for utroskap - så man skal jo aldri være for sikkert.

Nei, nå hørtes jeg nesten ut som en sjukt sjalu kjerring. Å jeg er ikke riktig så ille, men jeg håper dere forstår hva jeg mener? Samfunnet er jo litt sånn..

Men uansett; i dag er det Lørdag og jeg er litt usikker på hva jeg føler i dag enda. Jeg føler meg lykkelig og tilfreds, men samtidig så har jeg noe i bakhode som ikke kjenner som lykke. Det ligger alltid noe i bakhode som murrer hos meg. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne beskrive den følelsen mer, men det kan jeg ikke.

Jeg prøver selvfølgelig å fokuserer på det gode, det gode i hverdagen, det gode i nuet. Å det gode nå er; jeg ble nettopp vekket med ett kyss på kinnet av J som spurte om jeg snart skulle stå opp. Det gjør meg lykkelig <3


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229