Flass & vond mat

Hverdag

Heisann blogglesere 👏

Da har vi kommet hjem og jeg har endelig fått av meg den trange bukse. Ulempen med å ha vært på ferie er at jeg blir så himla tørr. Når jeg drar av meg olabuksen som har sittet som støpt på kroppen min, så snør det nesten på badet. Jeg er så tørr så himla tørr i huden at jeg smører meg flere ganger om dagen og enda så er jeg like tørr etter et par timer, men det er vel bare slik det er. Så holder vel ut en stund til med de tørreste bena sør for dovre.


I dag duret vi en kjapp tur over grensen og handlet det vi trenger av mat. Selv om det er ekstremt harry å måtte reise til sverige for å handle mat, så er det til syvende og sist ekstremt lønnsomt. Vi reiser dit cirka en gang i måneden og da holder det til måneden etter. Så vi er faste harry handlerene. Så fordelen med og reise på en søndag er at det er mindre folk, å vi slipper og presse oss frem over alt. Polet er selvfølgelig stengt da, men siden vi ikke er noen stordrikkere - så har vi ingenting der å gjøre uansett.

I dag er som sagt den eneste dagen jeg har fri denne uken, og før jeg vet ordet av det. Er allerede den dagen her over også er det ny lang arbeidsuke. Men jeg holder ut, også tror jeg ikke det blir like mye jobbing i Mars. Kjenner jeg trenger mer tid hjemme, så tror ikke jeg søker på så mye ekstravakter neste måned.

Resten av dagen skal jeg en tur til pappa for å hilse på. Jeg har ikke sett han siden vi var på ferie sammen, så det blir hyggelig med en middag hos han igjen. Håper bare jeg får noe godt, så jeg slipper og måtte stoppe på en bensinstasjon på veien hjem. Haha.

Men nå skal jeg legge meg og hvile litt på sengen, for det ble en lang natt for min del. Også skrives vi igjen ved en senere anledning. Dere skal vite at jeg føler meg litt bedre i dag, men de tomme følelsene er der enda.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229