Ferien 2019

Hverdag

Da var offisielt ferien 2019 ferdig. Jeg har allerede vært 1,5 dag på jobb, så kan si jeg er godt i gang med det «vanlige» livet igjen. Før ferien jobber jeg så og si hver eneste dag. Jeg skal prøve å skjerpe meg litt nå fremover. For jeg har faktisk ikke behov for å jobbe så mye som det jeg har gjort.
Ferien 2019 har vært veldig bra. Den ble faktisk bedre enn forventet og jeg syntes jeg sitter igjen med et godt inntrykk over hva vi endte med å gjøre.
Ferien startet med Norges tur. Vi var ikke veldig heldige med vært, men vi gjorde jo det beste ut av det. Å selv om været jobbet i mot oss. Så ble vi faktisk forlovet. Jim fridde da jeg minst ante det og jeg gleder meg til fremtiden sammen med han. Så en riktig så god start på ferien.Etter Norges turen våres, dro vi videre til Rhodos. Der stor koste vi oss sammen og nøt hvert sekund av all sol tiden vi fikk sammen. Vi var også litt uheldige der med tanken på at vi følte ving lurte oss. Men selv om vi ble lurt av reiseselskapet, så gjorde vi det beste ut av det. Vi koste oss med god mat, late dager på stranden og hverandre. Så en bra uke i Rhodos. Rhodos har jeg aldri vært på før, men det blir nok ikke stedet jeg reiser til med det samme. Fikk litt for mye by følelse der også var det alt for mye turister der. Så glad jeg fikk oppleve det, men drar nok ikke tilbake dit med det samme.Så da var ferien over for denne gang. Vi har hatt en bra ferie og jeg gleder meg allerede til å planlegge ferien for neste år. Men før den tid er det nok mye som skjer. Jeg som eget individ har mye i vente. Neste uke er det september og for dere som «kjenner» meg. Vet at jeg starter i ny jobb da. Jeg tror det skal bli veldig godt psykisk for meg. Jeg ser veldig frem i mot det og jeg gleder meg til en ny hverandre i andre omgivelser. Men når det er sagt så vet jeg det er andre ting i ventet denne høsten også. Men de korta holder jeg tett til brystet. Det er min lille hemmelighet og sånn kommer nok det til å bli en stund. 2019 ble kanskje ikke fult og helt mitt år, men det er lov og håpe at 2020 blir mitt år. Jeg har iallfall startet 2020 med å finne meg ny jobb, å med det så gleder jeg meg til forandringen som skjer neste uke.

Så velkommen hverdagen og velkommen tilbake til livet. Nå får vi se hvor godt høsten tar meg i mot, men jeg har god tro på hva den kan bringe.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer