Ferie del en i boks

Hverdag, Reise

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere eller om jeg bare har tenkt jeg skulle nevne det, men sommeren ferien våres har vi planer om å dele i to.
Jeg har kun 2 uker ferie igjen og dem skal jeg ta ut i midten av august, så da tar kjæresten min ferie og. Vil ønsker begge å ha litt Norges ferie og litt syden ferie. Ikke bare fordi vi vil rømme til dit det er varmt, men fordi vi vil se litt annet og oppleve litt nytt. Egentlig komme oss litt vekk og skjemme oss bort.
Så i går bare bestemte jeg hvem uker vi skal ha ferie og vipps, så hadde vi bestilt oss tur.

Turen går til Rhodos og vi blir borte en ukes tid. Jeg har riktig nok aldri vært der før, men som bildene tilsier så ser det utrolig flott ut der og jeg gleder meg til å besøke ett nytt sted. Vi har ikke lagt så mye planer om hva vi skal gjøre eller finne på, men jeg regner med at vi skal slappe av 100% og nyte hverandre. Selv om vi ikke har lagt noen planer for uken, så tror jeg dette blir en fin ferie.


Så da var halvparten av sommerferien 2019 i boks. Vi har tenkt å dele opp ferien i to. Halvparten av ferien er vi i Norge, og resten tar vi i utlandet. Så da var syden delen i boks, og nå er det bare å planlegge hvor i Norge vi skal reise hen.
Jeg har ett stort ønske opp Geiranger og Åndalsnes, å det virker som Jim er veldig gira på det han også. Men det som gjenstår er å planlegge turen oppover og hva vi skal se. Hørt det er sinnsykt mye fint og se den delen av landet vårt, så det viktigste for meg er å få se litt Norsk natur og at vi koser oss. Resten tar jeg som det kommer. Føler jeg ikke er så stor krevende, men allikevel så er det godt og ha noe planlagt.

Så der har dere ferien vår kort oppsummert også slenger jeg med noen bilder av hotellet vi skal bo på i Rhodos. Glemte å si at hotellet er for voksene, ligger rett ved stranden og ikke kjempe langt unna sentrum. Så midt i blinken for oss! Nå kan vi bare telle ned dager og glede oss!! Wiiii!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229