Favoritten

Skjønnhet

Er det ett sminke produkt jeg er totalt avhengig av, så er det bronzer. Jeg eier kanskje litt flere brozere enn jeg burde. Eller det finnes vell ikke noe fasti på det. Men jeg elsker gløden, contour og opplegget med hvordan du kan ¨endre¨ fjeset med sminke. Så at jeg elsker bronzer er det ingen tvil om.

Men man får favoritter der også som med alt annet. Jeg har lenge sikla etter denne her fra Benefit, men jeg syntes egentlig at den har vært litt for dyr - med tanken på hvor liten der er. Men da jeg var på flyplassen i Dubai. Klarte jeg virkelig ikke la være. Jeg bare måtte ha den, og sånn ble det.

Benefit hoola bronzer ble med meg hjem, og jeg angrer ikke ett sekund. Det er den beste bronzseren jeg noen gang har eid. Den er utrolig lett og jobbe med. Å passer min hudtype perfekt!!!

Jeg tror bare man får den i en farge, om jeg ikke tar feil. Så jeg er veldig glad for at den passer meg.Jeg bruker den selvfølgelig bare ved spesielle anledninger fordi jeg er så redd for at jeg skal blir brukt opp. Jeg har lekt med den ett par ganger nå. Så at det er favoritt produktet mitt, er det ingen tvil om. Jeg bare forguder den. Det er det første produktet jeg har prøvd fra Benefit, så er veldig fornøyd så langt. Jeg håper selvfølgelig jeg kan få tak i noen andre skatter, men enn så lenge så skal jeg passe godt på den skatten jeg har.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229