Faen, så bra jeg er

Hverdag, Personlig


De siste dagene har jeg følt meg så enormt bra. Jeg føler det bra med meg selv, og jeg føler det bra med de rundt meg. Kan dere tenke dere det? Jenta med selvmords tanker og en dyp depresjon føler seg endelig bra nok!
Jeg vet ikke helt hvem jeg skal takke, men jeg vil selvfølgelig stå for det meste selv. Jeg jobber med meg selv hver eneste dag, og nyter sekundene der jeg bare kan se meg selv i speilet og tenke at: Fy søren. Du er ett godt menneske.


Å ha det sånn som jeg har det i perioder ønsker jeg ingen. Jeg ønsker ingen å føle seg som en dritt og egentlig bare ville avslutte livet. Jeg vet hvordan det er, og jeg vil definitivt ikke tilbake dit. Jeg vil leve sånn jeg har det nå, og egentlig bare bli værende i de følelsene jeg har nå. Det sinnet jeg har nå er det gode sinnet, og jeg elsker hvert sekund av det.
Jeg tror vi mennesker krever for mye av oss selv, og det er det som gjøre oss syke. Vi blir syke fordi vi presser oss for hardt og presterer bedre enn forventet. Man kan prestere, men samtidig hva sitter du igjen med da. Når livet bak presentasjonen er hardt og leve? Ikke vet jeg.

Å ha det bra med seg selv. Må faktisk være den beste følelsen ett menneske kan få. Å etter det kommer de andre gode følelsene som lykke, forelskelse og trivsel. Å ha det bra med seg selv må være fasiten på livet. Vi kan selvfølgelig ønske oss mer som; en finere kropp, ett penere ansikt, en tykkere lommebok. Men samtidig hvor godt har du det egentlig bak fasaden da? Jeg kan godt gå og kjøpe meg en veske til flere tusen kroner og være lykkelig. Men hvor lenge varer det? Å ha det bra med seg selv, er nok noe som vil vare lenger. Jeg sier det ikke fordi jeg tror det. Jeg sier det fordi jeg vet...

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229