Få meg vekk herifra

Personlig

Nå er jeg så sinnsykt lei snø at jeg ikke har ord på det en gang. Jeg har ikke vært hjemme en uke enda en gang, men allikevel så brekker jeg meg snart av denne snøen. Det burde søren ikke være lov at det skal dette ned så mye snø som det gjør nå. Det snør, er kaldt og ikke minst bløtt. Det er rett og slett helt forferdelig. Jeg er så lei snø og vinter at jeg faktisk ikke har ord på det en gang. Jeg vil tilbake til sol og varme. Det er faktisk der jeg hører hjemme. Dette vinterlandet passer ikke meg.


I dag er jeg egentlig litt kje. Jeg hadde en fryktelig nedtur i går før jeg dro på jobb, så jeg var litt usikker på om jeg skulle klare og fullføre kveldsvakten min. Men jeg dro på jobb, og kom meg gjennom det. Det som gjør meg litt nedtrykt nå er at jeg selvfølgelig nok en gang har latt meg føle. Jeg har latt følelsene min ta overhånd og sluppet dem ut. Men nå som hver eneste gang jeg lar meg selv føle, så går det aldri min vei. Jeg føler og tror selvfølgelig at følelsene er gjensidige, men som de sjeldent er - så sitter jeg nok en gang her med skjegget i postkassen og tårene på puta. Nedturen kom som ett slag i tryne, og jeg ble liggende i sengen flere timer å kun gråte. Det er forferdelig å ha det slik, men jeg er ikke overrasket. En gang blir man vell vandt med det..


I dag føler jeg meg egentlig ¨litt¨ bedre, men samtidig så ligger det noe i underbevisstheten min og murrer. Det er ikke glemt, men samtidig må jo dagene mine gå videre. Jeg har en nokså full uke denne uken, så det gjelder å holde hode høyt og komme seg gjennom det.
Så det var dages depp innlegg, også håper jeg deres start på uken blir litt bedre enn min. 🌸

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229