Er jeg frisk nå?

Personlig

Den siste tiden har jeg virkelig følt at depresjonen har avtatt. Jeg har ikke like svingende humør, jeg føler meg bra og jeg har ikke like ofte nedturer. Jeg går riktig nok på medisin enda, men det føler jeg er for å stabilisere humøret mitt. Jeg vil veldig gjerne slutte på tablettene, men når jeg ikke tar de lenger blir jeg dårlig. Ikke dårlig i den forstand at jeg får en nedtur, men jeg får prikking i fingrene, tunnel syn og hele kroppen føles utenfor seg selv. Så nå tar jeg de mest for min egen del og for at jeg skal slippe akkurat det der.

Men jeg er så enormt glad for at nedturene mine ikke lenger er så hyppige. Det er lenge siden jeg har vært ordentlig nede og jeg er evig takknemlig for det. Jeg har jobbet dag og natt for å føle meg bedre, å jeg tror livet mitt virkelig er på en god vending. Jeg bor i en leilighet jeg trives i, er i ett forhold jeg har det veldig bra i og har det generelt bra med meg selv. Jeg kan gjøre hva jeg vil når jeg vil og hvor jeg vil. Så mer enn det kan jeg faktisk ikke be om akkurat nå.Jeg er ingen lege så jeg kan ikke konstantere om jeg er frisk! Men sånn jeg føler meg nå så føler jeg meg rimelig frisk. Så her ifra kan det bare gå oppover, å det håper jeg virkelig det gjør. For det er sånn jeg har det nå jeg vil ha det i fremtiden. Dagene er bra og jeg har det bra. Å for meg som har hatt utrolig kjipe perioder er det alfa o mega og endelig kunne unne meg litt lykke. Så selv om jeg har nylig blitt dolket i ryggen, snakket usannheter om og alt det der. Så føler jeg meg bra. For selv om det er jeg som blir snakket ned om, så kan jeg enda gå med hode hevet og jeg føler meg bra. Jeg steller meg ikke i ett hjørne og er redd for å vise meg ute. For med rent mel i posen, kan man alltids gå med hode hevet.

Så når det er sagt har jeg noen bra dager fremfor meg. Selvfølgelig etter noen travle, men jeg skal holde ut. For selv om jeg er sliten nå. Vet jeg det blir bra til slutt. God tirsdag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229