Er du dum?

Hverdag, Personlig

Noen ganger tenker jeg at man må være dum for å ha det bra?

- Ja, jeg vet at jeg tenker mye. Og til tider kan jeg over tenke en situasjon veldig. Både ting som har skjedd fysisk og ting jeg tror psykisk. Men dette er en tanke som har slått meg gang på gang. Og nå er tanken der igjen. Må man være dum? Eller er det bare jeg som har for mange krav til en person?

Mulig det er en god blanding, men samtidig tenker jeg at de som kanskje ikke har like mange krav som meg er dumme. Eller det blir kanskje stygt av meg å si. Mulig de er mindre smarte. Beklager.
Har man blitt såret så mange ganger som det kanskje jeg har blitt. Da har man gjerne bygget opp en god liste med krav, samt en god forsvars mur. Så jeg ser ikke på meg selv som dum, bare noe krevende og med store krav.


Jeg vet jeg ikke er enkel som person, men det er vell kanskje det som gjør meg spennende. Mange takler meg ikke. Også finnes det selvfølgelig de som ser meg som den personen jeg er og aksepterer det. For meg, er det viktigst.


Jeg vet jeg er hatet. Jeg har blitt mobba, fått draps trusler, hat meldinger og vært redd for å møte opp på skolen. Så at jeg både er hatet og elsket som person. Det vet jeg. Noe av det har selvfølgelig gått inn på meg, mens andre ting har jeg ikke brydd meg om.
Jeg tenker at du der ute «kun» ser det ytre, mens det på innsiden. Det er det ingen som ser. Mange av tingene har gjort meg sterk på mange måter, mens andre har gjort meg sårbar.
Følelses registret mitt er stort, men til syvende og sist, så må dere ikke glemme at jeg er ikke dum. Krevende, utfordrende, særegen og kun ett menneske! Det er ordene jeg ville ha beskrevet meg selv som. Om du er uenig, så skal du få lov til og være det. Jeg kan ikke endre meg selv som person, men jeg kan alltid bli en bedre versjon av meg selv. God helg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229