En helt vanlig dag

Hverdag


Da har uken godt i gang for min del. Jeg skal snart på jobb for kvelden og det betyr ett skritt videre ferie. Så når denne kvelden er gjennomført så har jeg igjen 4 hele arbeids dager, så er det ferie. Jeg får virkelig ikke sagt det for mange ganger at jeg snart går i ferie. Jeg gleder meg så uendelig mye og denne kroppen trenger virkelig en ferie snart. Så om jeg ikke teller ned timer, så teller jeg virkelig ned dager.


Så utenom det så skjer det ikke så mye spennende om dagen. Jeg ser nesten ikke kjæresten min disse dagene fordi vi jobber motsatt, jeg har ryddet litt i leiligheten og jeg fant noen gamle kort fra eksen hans som jeg har kastet i søpla. Utenom det så skjer det svært lite hjemme hos oss. Vi planlegger Norges tur og en fest, så det skjer litt i nærmeste fremtid. Ellers så er vi svært opptatte begge to med jobbene våre, så det skal snart bli godt med to hele uker med kjæreste tid. Det trenger vi nå.

Om dagen føler jeg meg veldig grei, selvom den ekstreme hode pinen plager livet av meg. Det virker som det alltid skal være noe hos meg. Sliter jeg ikke med psyken så kommer det alltid en annen skavank. Men jeg prøver så godt jeg kan å lindre den, men uansett hva jeg prøver så kommer den snikende. Men litt hodeverk har aldri stoppa denna jenta, så jeg står på videre. Livet er ikke slutt selvom jeg har ¨litt¨ vondt i hode.
Så nå skal jeg ta meg en dusj etter dagens joggetur, også har jeg en kvelds vakt i vente. 👋

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229